Reinigen, hydrofoberen/impregneren

Bakstenen muren, beton maar ook aanverwante delen aan de gevel zoals kunststof en beplatingen vervuilen door de jaren heen. Deze vervuiling geeft het object niet alleen een lelijk aanzicht, ook brengen alg- en mosgroei schade toe aan stenen en voegen. Wij kunnen de gevel weer terugbrengen in de oude staat. Wij stemmen onze reinigingstechniek af op de desbetreffende materialen, ondergrond en mate van vervuiling.

 

Diverse reinigingstechnieken:

  • Technisch reinigen onder gepaste druk met water

  • Stoomcleaning met behulp van verwarm water

  • Chemische reiniging

Na het reinigen is het belangrijk dat de gereinigde ondergrond wordt beschermd met behulp van hydrofoberen/impregneren. Dit doen wij afhankelijk van de ondergrond door middel van vloeiing of het aanbrengen van een homogene pasta.

 

Voordelen:

  • De gevel blijft langer schoon

  • Verlengd de levensduur van de gevel (steen en voegwerk)

  • Voorkomt vochtdoorslag zonder de gevel af te sluiten

  • Verhoging van de isolatiewaarde

 

sika-at-workRecent hebben wij het project Radarpoort te Amsterdam uitgevoerd, waarbij het totale gebouw (ca. 6.000m2) via stoomcleaning gereinigd en daarna gehydrofobeerd is.

Een groot project, maar ook voor kleine projecten zijn wij inzetbaar.

Bel gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Radarport Polyvile

Project Radarpoort te Amsterdam

Reiniging via stoomcleaning.

Bescherming d.m.v. hydrofoberen.

Garanties en zekerheid

Wij werken nauw samen met de leveranciers van kwalitatief hoogwaardige kitproducten die voldoen aan de laatste normen en eisen. Hierdoor kunnen wij u op al onze uitgevoerde kitwerkzaamheden garanties bieden. Tevens kunnen wij onderhoudscontroles uitvoeren zodat u altijd verzekerd bent van een goede bescherming. Duurzaamheid is besparend, vandaar dat u van ons kwaliteit kunt verwachten op het gebied van applicatie en producttoepassing.