Lekkages

Niets is zo vervelend als een lekkage. Het veroorzaakt zichtbare maar ook onzichtbare schade aan uw eigendom. Het is van uiterst belang dat de lekkage snel verholpen wordt.
Door onze jarenlange ervaring lossen wij voor diverse woningbouwcorporaties, VVE beheerders, vastgoedbeheerders en particulieren lekkages op. U kunt hierbij denken aan lekkages aan: galerijen, gevels, parkeergarages etc. Wij zorgen voor een goede communicatie met de bewoner en zorgen voor juiste oplossing van het probleem.
Onze technische dienst detecteert de lekkage en biedt een oplossing voor het probleem. U ontvangt van ons een goed advies.

Doordat wij diverse disciplines in eigen huis hebben kunnen wij snel het probleem voor u verhelpen. Laat u de lekkage door ons herstellen dan is de lekdetectie vooraf in de meeste gevallen kosteloos.

 

Bel gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Garanties en zekerheid

Wij werken nauw samen met de leveranciers van kwalitatief hoogwaardige kitproducten die voldoen aan de laatste normen en eisen. Hierdoor kunnen wij u op al onze uitgevoerde kitwerkzaamheden garanties bieden. Tevens kunnen wij onderhoudscontroles uitvoeren zodat u altijd verzekerd bent van een goede bescherming. Duurzaamheid is besparend, vandaar dat u van ons kwaliteit kunt verwachten op het gebied van applicatie en producttoepassing.