Hoogwaardige afdichtingen

Een goed aangebrachte kit afdichting is van uiterst belang voor het goed laten functioneren van een bouwkundige constructie.

Op lekkages zit niemand te wachten. Zeker omdat ze vaak een behoorlijke (gevolg)schade aan eigendommen en materialen toebrengen.

Het is daarom van groot belang dat de afdichtingen op de juiste manier aangebracht en met een bepaalde regelmaat gecontroleerd worden.

Voor al uw afdichtingen op welke plaats dan ook bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionele vaste vaklieden vervangen (renovatie) of brengen de kitvoegen aan (nieuwbouw). Wij beschikken over de juiste applicatietechnieken en kunnen u voorzien van een goed advies.

Welke afdichtingen
Diverse soorten afdichtingen die wij voor u kunnen verzorgen zijn:
 • Geveldilataties
 • Beglazingsafdichtingen
 • Constructie afdichtingen
 • Afdichtingen van natte cellen (sanitaire voegen)
 • Afdichtingen in droge ruimten
 • Brugvoegen / balkon- en galerijvoegen
 • Brandwerende afdichtingen
Polyvile sika at work

Bel gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Polyviel afdichtingstechniek
 • Project Kantoorgebouw Radarport

  Kantoorgebouw Radarport in Amsterdam werd door Polyvile opnieuw afgedicht. Een enorme opdracht waarbij alle oude aansluitingen werden vervangen door nieuwe kitnaden. Tevens is het hele pand gereinigd en geïmpregneerd. Door vakwerk en de juiste applicatietechnieken toe te passen is het pand weer jarenlang beschermd tegen de zware weersomstandigheden en ziet er stralend uit.

  Sika Nederland B.V. / Dhr. Fred Gloudi

  Lees ook de uitgave Sika at Work…

  raderport polyvile
  Kantoorgebouw Radarport
 • Project Zernikkeplaats / flat opnieuw afgedicht

  Wij gaven Polyvile b.v. de opdracht om onze flat te voorzien van nieuwe kitnaden in verband met met de enorme tochtklachten en lekkages. Omdat er bij ongeveer 168 bewoners gewerkt moest worden was communicatie van uiterst belang. Wij zijn zeer tevreden, communicatie verliep prima en de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Wij zijn van alle tochtklachten af.
  VVE Zernikkeplaats / de heer Hoek

  Zernikkeplaats

Garanties en zekerheid

Wij werken nauw samen met de leveranciers van kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan de laatste normen en eisen. Hierdoor kunnen wij u op al onze uitgevoerde kitwerkzaamheden garanties bieden. Tevens kunnen wij onderhoudscontroles uitvoeren zodat u altijd verzekerd bent van een goede bescherming. Duurzaamheid is besparend, vandaar dat u van ons kwaliteit kunt verwachten op het gebied van applicatie en producttoepassing.

Onze zeer uitgebreide service en garanties maakt Polyvile een professioneel kitbedrijf.