Kitter Rotterdam?

Bent u voor het uitvoeren van uw kitwerkzaamheden op zoek naar een kitter in Rotterdam of uit de omgeving? Polyvile is een professioneel kitbedrijf uit Rotterdam en voert haar werkzaamheden landelijk uit. Wij zijn zeer ervaren in het aanbrengen van diverse soorten afdichtingen (kitvoegen), met alle doeleindes waarvoor kitwerk kan dienen.

 

Op Zoek naar een professionele kitter in Rotterdam? Polyvile staat voor u klaar.

Als professioneel kitter zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen, herstellen of renoveren van kitvoegen en speciale afdichtingen. Wij zijn de Kitter van Rotterdam en zorgen voor een naadloze afsluiting van uw douche, bedrijfspand of keuken en nog vele andere toepassingen.

Naast kitwerk verzorgen wij ook gevelrenovatie, graffiti verwijdering en uitgebreid vastgoed onderhoud.

Ook voor specialistische kitwerkzaamheden zoals brandwerende kit afdichtingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Welke kitwerkzaamheden
Diverse soorten kitwerkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen zijn:
 • Geveldilataties
 • Beglazingsafdichtingen
 • Constructie afdichtingen
 • Afdichtingen van natte cellen (sanitaire voegen)
 • Afdichtingen in droge ruimten
 • Brugvoegen / balkon- en galerijvoegen
 • Brandwerende afdichtingen
Polyvile sika at work

Bel gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in.

kitbedrijf
kitwerk herstellen
professioneel kitbedrijf
 • Project Kantoorgebouw Radarport

  Kantoorgebouw Radarport in Amsterdam werd door Polyvile opnieuw afgedicht. Een enorme opdracht waarbij alle oude aansluitingen werden vervangen door nieuwe kitnaden. Tevens is het hele pand gereinigd en geïmpregneerd. Door vakwerk en de juiste applicatietechnieken toe te passen is het pand weer jarenlang beschermd tegen de zware weersomstandigheden en ziet er stralend uit.

  Sika Nederland B.V. / Dhr. Fred Gloudi

  Lees ook de uitgave Sika at Work…

  raderport polyvile
  Kantoorgebouw Radarport
 • Project Zernikkeplaats / flat opnieuw afgedicht

  Wij gaven Polyvile b.v. de opdracht om onze flat te voorzien van nieuwe kitnaden in verband met met de enorme tochtklachten en lekkages. Omdat er bij ongeveer 168 bewoners gewerkt moest worden was communicatie van uiterst belang. Wij zijn zeer tevreden, communicatie verliep prima en de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Wij zijn van alle tochtklachten af.
  VVE Zernikkeplaats / de heer Hoek

  Zernikkeplaats

Professioneel kitter in Rotterdam

Echt goed kitwerk wordt gedaan door een professional. Wij staan garant voor echt vakwerk zonder consessies en werken alleen kitwerk van topklasse af. Bent u woonachtig in of in de omgeving van Rotterdam, dan bent u bij Polyvile aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon op 010-4555440 of ons contactformulier.