Over ons

Polyvile B.V. is een familiebedrijf en bestaat al sinds 1955.

 

Van origine een schildersbedrijf en vanaf de jaren ’90 tevens specialist in vloerafwerkingen, afdichtingen en gevelonderhoud.

Door de jaren heen is er een enorme expertise opgebouwd en kunnen wij probleemoplossend werken, zeker op plekken waar “standaard” oplossingen niet werken.

Ons bedrijf beschikt over een kern van eigen vaklieden die over de juiste kennis en applicatietechnieken beschikken, waardoor wij kwaliteit en garanties kunnen waarborgen. Al onze medewerkers zijn in de praktijk opgeleid en VCA gecertificeerd. Tevens kunnen wij u voorzien van een goed technisch advies. Onze technisch adviseur heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de branche en biedt de juiste oplossing voor uw vastgoed onderhoud.

Tevens werken wij op het gebied van ‘Resultaat Gericht Samenwerken’  met vaste partners (co-makers). U kunt hierbij denken aan voegers, schilders, elektriciëns en loodgieters.

 

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en hebben recent op diverse projecten in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Leiden werkzaamheden uitgevoerd.

Contact met Polyvile?

Satijnbloem 16
3068 JP Rotterdam
T. 010-4555440
E. info@polyvile.nl
KvK Rotterdam 24102764