Vloerafwerking

Herkend u dit? Vuile betonnen balkon-galerijvloeren, binnenvloeren of trappenhuizen die bijna niet schoon te krijgen zijn of alleen agressief gereinigd moeten worden waardoor de ondergrond aangetast wordt? Wij brengen hoogwaardige vloercoating aan waarbij u verzekerd bent van een professionele vloerafwerking en uitstraling . De vloercoating kan in diverse RALkleuren aangebracht worden en desgewenst voorzien worden van een anti-slip laag waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt. Zo vermindert u de kans op onveilige situaties bij een natte ondergrond.

 

vloer1-sqUw vloer is weer als nieuw, makkelijk reinigbaar, zeker op plekken waar hygiëne een grote rol speelt en de ondergrond is voor de toekomst beschermd. De oplossing voor binnen- en buitenvloeren met een mooie uitstraling.

Welke vloercoating aangebracht moet worden is afhankelijk van de ondergrond en de belasting van de vloer. Wij inspecteren de ondergrond en geven u een goed advies. Wij zorgen ervoor dat de juiste vloerafwerking toegepast wordt, welke zal zorgen voor een langdurige bescherming en juiste  functionaliteit van uw vloer. Is de ondergrond beschadigd dan kunnen wij deze herstellen. Zijn er oude tegels dan kunnen wij deze verwijderen en een nieuwe dekvloer aanbrengen.

 

Na reiniging en schuren wordt de juiste en gewenste vloercoating aangebracht. Indien gewenst kan er een anti sliplaag aangebracht worden. Daarna wordt de vloer afgeseald met een blanke laag.

 

Doordat wij met een vast team werken kunnen wij zowel op grote als kleine projecten werken. Maar wij komen ook voor één vloer. Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs en om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bel gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Garanties en zekerheid

Wij werken nauw samen met de leveranciers van kwalitatief hoogwaardige kitproducten die voldoen aan de laatste normen en eisen. Hierdoor kunnen wij u op al onze uitgevoerde kitwerkzaamheden garanties bieden. Tevens kunnen wij onderhoudscontroles uitvoeren zodat u altijd verzekerd bent van een goede bescherming. Duurzaamheid is besparend, vandaar dat u van ons kwaliteit kunt verwachten op het gebied van applicatie en producttoepassing.