Graffiti verwijderen

Niets is zo vervelend als het aanzicht van een “bekladde”muur. Wij zorgen snel voor verwijdering met absolute aandacht voor de ondergrond. Door snel te reageren en de graffiti te verwijderen wordt een ontmoedigingsbeleid gerealiseerd waardoor in de praktijk blijkt dat de veroorzakers minder snel uw gevel zullen bekladden.
Tevens kunnen wij een anti-graffiti coating aanbrengen, deze beschermd de gevel en zorgt ervoor dat toekomstige vervuiling gemakkelijker verwijderd kan worden. Deze coating kan ook als voorzorg op gevels aangebracht worden. Polyvile gespecialiseerd in graffiti verwijderen

 

Graffitiprobleem? Bel gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Graffiti verwijderen

Garanties en zekerheid

Wij werken nauw samen met de leveranciers van kwalitatief hoogwaardige kitproducten die voldoen aan de laatste normen en eisen. Hierdoor kunnen wij u op al onze uitgevoerde kitwerkzaamheden garanties bieden. Tevens kunnen wij onderhoudscontroles uitvoeren zodat u altijd verzekerd bent van een goede bescherming. Duurzaamheid is besparend, vandaar dat u van ons kwaliteit kunt verwachten op het gebied van applicatie en producttoepassing.