Project Kantoorgebouw Radarport

Kantoorgebouw Radarport in Amsterdam werd door Polyvile opnieuw afgedicht. Een enorme opdracht waarbij alle oude aansluitingen werden vervangen door nieuwe kitnaden. Tevens is het hele pand gereinigd en geïmpregneerd. Door vakwerk en de juiste applicatietechnieken toe te passen is het pand weer jarenlang beschermd tegen de zware weersomstandigheden en ziet er stralend uit.

Sika Nederland B.V. / Dhr. Fred Gloudi

Lees ook de uitgave Sika at Work…

raderport polyvile
Kantoorgebouw Radarport
Tuinlaan Schiedam / gevelonderhoud

Polyvile pakte de totale buitenschil van ons pand aan. Er werd echt met ons meegedacht om het pand binnen de bestaande regelgeving een mooie uitstraling te geven.Door de goede communicatie in combinatie met vakwerk is dit met succes gerealiseerd.

Op het resultaat zijn “wij” maar ook ”zij” erg trots.

MIL International / Dhr. R.P. van der Palm

Tuinlaan Schiedam
Project Zernikkeplaats / flat opnieuw afgedicht

Wij gaven Polyvile b.v. de opdracht om onze flat te voorzien van nieuwe kitnaden in verband met met de enorme tochtklachten en lekkages. Omdat er bij ongeveer 168 bewoners gewerkt moest worden was communicatie van uiterst belang. Wij zijn zeer tevreden, communicatie verliep prima en de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Wij zijn van alle tochtklachten af.
VVE Zernikkeplaats / de heer Hoek

Zernikkeplaats
Project VvE Zernikkeplaats / bergingsvloeren

Onze bergingsvloeren waren lelijk en gescheurd en de kwaliteit van de ondergrond liep achteruit. Polyvile gaf ons het advies om de vloeren te repareren en te voorzien van een mooie lichte coating met een anti-slip laag. De vloeren hebben nu een mooie uitstraling, zijn veilig en makkelijk in onderhoud en door toepassing van een lichte kleur hebben meer lichtopbrengst in onze bergingen. Wij zijn uiterst tevreden.
VVE Zernikkeplaats / de heer Hoek

Zernikkeplaats